KADINLAR VE MODA

Güncel Başlıklar :

2012 DE YENİ MODA ŞAL DESENLERİ

Çarşamba, Nisan 25

Desenler yeni sezonda hepimizi etkisi altına alıyor. Çiçekler, çizgiler derken şimdi de şal deseni, etnik yansımalarıyla tasarımcıların ve markaların vazgeçilmezi olup, bahara renk getirecek...


Baharın gelmesi ile renklerin vitrinlerdeki yerini almasıyla enerjimiz daha da yerine geliyor. Bu renkliliğin arasında zirveye oturan şal deseni, etekler, gömlekler, elbiseler yanında aksesuarlarda da fular efektinin yansımalarını görüyoruz. Geniş bir skalaya sahip olan etnik yansıma, kendini gösteren desenlerle, akılda kalan kombinleri oluşturmamıza yardımcı olacaktır. 
Özellikle günlük giyimde tercih edileceğini düşündüğümüz “şal deseni”, Dolce&Gabbana, Etro, Jil Sander ve daha bir çok tasarımcının bu sezon podyumda tercih ettiği desen oldu. Yaratıcılıkları açısından farklılıkları her sezon trend olarak sunmaya hazır olan tasarımcı ve markalar yeni sezonda renklerin gündüz ve geceye hakim olacağını vurguluyor. Hem gece elbiseleri hemde günlük giyimde son modanın renklilik olduğu görülüyor. Eşarp modellerinde kullanılan desenler artık elbiselerde..
















Sosyal Paylaşım:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

© Copyright abiye modelleri | 2012 abiye modelleri 2012 eşarp modelleri tekbir giyim gelinlik armine eşarp 2011 -2012 | Tasarım Abiye Model | Yayın Abiye Model Tema | Güncelleme Abiye Model Blog.