KADINLAR VE MODA

Güncel Başlıklar :

GUNLUK BURC YORUMLARI

Perşembe, Mayıs 3






Vatan Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu

Aşk hayatınızdaki yalnızlığınız bir süre daha devam edecek. İş hayatınızda çok sabırlı biri olmanıza rağmen son günlerdeki yoğunluk artık bıktırıcı olmaya başladı. Her şeye rağmen bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız işinizi kolaylaştırıyor. Harcamalarınızı kısmanız gerekiyor.

Posta Gazetesi (3 Mayıs 2012)Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Sizi son derece yoran tempo yavaşlıyor. Bugün günlük işler ve iş ortamındaki detaylar daha fazla ilginizi çekebilir. Günlük düzeninizi yeniden kurmak ve rahat bir çalışma sistemi planlamak üzere uygun şartlar yaratabilirsiniz. Zaman alan işleri ise değişik çalışma biçimleri kullanarak aşıyorsunuz. Beraber çalışılan kişilerle daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir.

Sabah Gazetesi (3 Mayıs 2012)Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Düşündüğünüz konular için; sabah saatleri kendinizi çekimser ve isteksiz hissedebilirsiniz. Öğleden sonra planlarınızla ilgili üzerinizdeki tutukluğu atarak, daha dinamik ve aktif olacaksınız. İstediğiniz trendi yakalamak hiç de zor değil. Sadece adımları planlarken; en kötü şartları da göz önüne alarak fizibilitenizi yapınız.

Vatan Gazetesi 3Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Yaşamın birçok alanında karşınıza çıkan mükemmel fırsatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. İşinizde yoruluyorsunuz. Bazı sorumlulukları üzerinizden atmalısınız. Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödeme uykularınızı kaçırmaya başladı. Bunun için dostlarınızdan destek isteyin.

Posta Gazetesi (3 Mayıs 2012)Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Duygularınızı harekete geçiren, sizi rahat kılan etkiler var. Artık dışadönük yaratıcı çalışmalarla dikkat çekmeye başlıyorsunuz. Yeni hobiler bulmak konusunda da hevesli görünüyorsunuz. İkili ilişkiler açısından ise canlı bir dönem. Çocuklarla alakalı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ancak iş ortamında sizi kısıtlayan işlere, çalışma şartlarına dikkat etmelisiniz.

Sabah Gazetesi (3 Mayıs 2012)Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız. Bugün, sevdiklerinizle bir araya gelmeli ve onların dertlerini dinlemelisiniz. İş çevrenizde sizden destek bekleyecekler.



Vatan Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Birlikte olduğunuz kişiye karşı daha anlayışlı olun. Karşınıza yeni iş imkânı çıkacak. Bunu iyi değerlendirin. Bu dönemde rakiplerinize karşı başarılı olacaksınız. Borçlarınız sizi düşündürüyor. Birkaç gün içinde elinize toplu para geçecek. Bu sizi çok rahatlatacak. Sağlık durumunuz gayet iyi.

Posta Gazetesi (3 Mayıs 2012)Günlük Burçlar - Burç Yorumu
Enerjinizi yapıcı yönde kullanmaya çalışmalısınız. Her ne kadar üstünüzdeki baskılar azalsa da tamamlanması gereken işleriniz sürüyor. Ailenizle ilgili konular yanında, güvenliğinizle ilgili problemler çözüm beklemekte. Yaratıcı konular veya aşk hayatınızı ilgilendiren gelişmeler ise akıcı ilerliyor. Daha somut ve kalıcı kararlar aşamasında olabilirsiniz.

Sabah Gazetesi (3 Mayıs 2012)Günlük Burçlar - Burç Yorumu
Çalıştığınız ortamda istediğiniz uyumu yakalamak için çaba göstermenize gerek yok. Bugün, huzursuz ve sinirli olmanız yüzünden olayları ters algılayabilirsiniz. Çevrenizde sizinle ayni fikirde olmayan kişilere savaş açmak zorunda değilsiniz. Yapacağınız çok şey var ve planlarınızı yaparken sistemli hareket etmelisiniz.

Vatan Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Hoşgörülü kişiliğiniz nedeniyle beraberliğiniz sorunsuz yürüdü. Sizin istekleriniz ön plana çıkmaya başladığından bu yana her gün yaşanan küçük sorunlar keyfinizi kaçırmaya başladı. Sizin değil, onun değişmesi gerekiyor. Masraflarınıza dikkat ettiğiniz takdirde bütçeniz düzelecek.

Posta Gazetesi (3 Mayıs 2012)Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Daha çok haberleşme ve iletişim konuları içindesiniz. Zihinsel konularda yaşanan karışıklık yerini pratik ve verimli olacağınız gelişmelere bırakıyor. Sözlerinizle etkin olacağınız söylenebilir. Komşularla olan ilişkilerden destek görebilirsiniz. Yeni şeyler öğrendiğiniz bu dönem, yeniliklere açık olmalı, farklı konulara olan ilginizi genişletmelisiniz.

Sabah Gazetesi (3 Mayıs 2012)Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda; deneyimlerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Sürekli değişim içinde olan düşüncelerinizi, birikmiş dağarcığınızla birleştirebilir ve ortaya yeni sentezler çıkarabilirsiniz. Yollarla ilgili fırsatları iyi kullanmalısınız. Karşılaşacağınız sürprizlere hazır olun.



Vatan Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Aşk ilişkinizin içinde üçüncü bir kişi var. Onunla yüzleşmeye hazır olun. İş hayatınızda son derece aktif ve başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu konuda yakın arkadaşlarınızdan destek almanız mümkün. Böylece geliriniz artacak. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

Posta Gazetesi (3 Mayıs 2012)Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Bugün akılcı hareket edebileceğiniz fırsatlar bulacaksınız. Yeteneklerinizi ortaya koymak, iş hayatının getirdiği maddi ve sosyal imkanları kullanmakta şanslı olacaksınız. Bütçenizi ele aldığınız bu günlerde sıkı çalışma süreciniz devam ediyor. Harcamalarınızı  kontrol etmeniz, elinizdeki nakit kaynakları korumanız lazım. Sosyal ilişkilerin getirdiği canlılık size keyifli paylaşımlar yaşatabilir.

Sabah Gazetesi (3 Mayıs 2012)Günlük Burçlar – Burç Yorumu
İsteklerinizde artış var ve kişisel zevklerinizi karşı cinsle paylaşma konusunda cömert davranıyorsunuz. Bugün, ani kazançlar söz konusu. Yaptığınız bir çok anlaşmanın geriye dönüşleri sizin için karlı bir yatırım olacak  Duygusal paylaşımlarınızda istediğiniz performansı yakalayacak ve enerjinizi hissedebileceksiniz.



Vatan Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Hoşlandığınız biri var. Bugün karşınıza çıkacak fırsatı değerlendirdiğiniz takdirde onu etkileyebilirsiniz. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyorsunuz. Projenizi hayata geçirebilmeniz için biraz daha tempolu çalışmanız gerekebilir. Çevrenizdeki herkese güvenmemeyi öğrenmeniz gerekiyor

Posta Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu
Burcunuzda hareket eden Ay tüm enerjinizi ortaya koyabilecek imkanlar sunmakta. Yeniliklere açık olduğunuz bu dönem çok işiniz olacak. Soğukkanlı adımlarınız her açıdan olumlu sonuçlar getirecektir. En çok eğitim hayatınızı içine alan bağlantılar öncelik kazanıyor. Aynı zamanda yeteneklerinizle dikkat çekebileceğiniz fırsatlar bulacaksınız.

Sabah Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu
Ay,  burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi erken saatlerde yaşama geçirme konusunda hızlı fırsatlar sunuyor. Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz. Partneriniz, sizin değişen fikirlerinize karşıt düşünceler geliştirebilir. Olaylara ılımlı yaklaşmalı ve duygusal problemlerinizi çözümlemelisiniz.

Vatan Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu

Yaratıcı yönlerinizi içinizde saklıyor, partnerinizden sizi keşfetmesini bekliyorsunuz. İlişkinizi uzun süreli ve mutlu hale getirmek sizin elinizde. Bunun için çaba sarf etmelisiniz. Hareketli işi çok seviyorsunuz ama temponuz sizi yıpratacak kadar arttı. Maddi konularda çeşitli atılımlar yapabilirsiniz.

Posta Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Bazı belirsizlikler ve sizi kararsız kılan konular var. Ancak eskisinden rahat olduğunuz söylenebilir. Bırakmanız gereken geçmişle ilgili temaları artık düşünmekten vazgeçmelisiniz. Aldığınız sorumluluklar ve hayatınızı düzene koyma çabası sizi yeterince yoracaktır. Ortaklaşa konular ve para durumunuz üzerinden yeni gelişmeler yaşanabilir. Başkalarından destek göreceksiniz.

Sabah Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Zıt başkalaşımlar arasında yaşadığınız karmaşalar arasında gergin olabilirsiniz. Ürettiğiniz konuların sizi esir etmesine izin veriyor ve kendi düşüncelerinizin etkisinde kalıyorsunuz. Bugün, ortaklarınızla aynı fikirde olmayacak ve her biriniz farklı düşünceleri savunacaksınız. Partnerinizin de size aykırı düşmesi muhtemel.

Vatan Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Sevgilinizle ilgili bazı konularda duygularınızdan emin olmayabilirsiniz. Önyargılı davranmanız sizin olayları tam tersinden ele almanıza sebep olabilir. Giriştiğiniz bir işten olumlu sonuçlar alacaksınız. Bu işi devam ettirirseniz kazancınız artar.sağlığınız için beslenmenize dikkat edin

Posta Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Çok daha verimli ve başarıya yakın olduğunuz şartlar içindesiniz. Organize olunması gereken ortak konular sizin eşliğinizde ilerleyecektir. Bir arada bulunduğunuz kişilerin desteği ile daha akıcı sonuçlar almaya başlıyorsunuz. Sosyal hayatın getirdiği yeni arkadaşlıklar açısından da keyifli bir gün. Bu dönem geleceğe yönelik planlarınızda daha net düşünceler içindesiniz.

Sabah Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Duygusal ilişkilerinizde kendinizi güçlü ve sizi bekleyen olaylara hazır hissediyorsunuz. Bugün, bir çok olayı zincirleme çözümleyebilecek yeni yöntemler arıyorsunuz. Duygusallığınızı en iyi şekilde ortaya koyan ender kişilerdensiniz. Ben egonuzu yoğun oluşu, partneriniz üzerinde ilginç fakat olumlu olarak yorumlanamayacak bir etki yapıyor.


Vatan Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Sizi derinden etkileyen yoğun bir sevginin sarhoşluğu içindesiniz. Duygularınızı gizlemeyin. Önünüze çıkacak aksiliklerin sizi yıldırmasına izin vermeyin. Mesleğinizdeki gücünüzün farkında olmanıza rağmen temkinli olmanızda yarar var. Kariyerinizle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir.

Posta Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
İş hayatına daha fazla odaklanabilir, üzerinizde stres yaratan konuları aşabilirsiniz. Bu dönem yapacak çok şey bulacak, yeteneklerinizi harekete geçireceksiniz. Bir yandan da üstlerle ilişkilerin getirdiği sorunlar üzerinde durabilirsiniz. Sosyal sorumlulukların arttığı bu dönem eksiklerinizi gözden geçirmek, başkalarının ön planda olacağı şartları kabullenmek gerekecek.

Sabah Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Aceleci yönünüz her zaman hatalara neden oluyor. Ay’ın konumu, duygusal karışıklıklar konusunda beklemenizi öneriyor. Söz konusu aile bireyleri olduğu zaman, yürek çarpıntılarınız artıyor ve onların sıkıcı durumları sizi daha da üzüyor. Çevresel koşulların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin.

Vatan Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Uzun süredir yaşadığınız duygusal karmaşa, sizi yanlış yönlendirmeye başlamış. Çok acil almanız gereken kararları bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. Bazı endişeler duyabilirsiniz. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden rahatça gelirsiniz.

Posta Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Gelişen olaylar ve yabancılarla ilgili konular daha akıcı ilerliyor. Hayata daha geniş bir açıdan bakmalı, yenilenmelerden korkmamalısınız. Kişisel açıdan gelişime yakın durmak, iş konularını içine alan konularda eyleme geçmek doğru olacak. Uzaklardan gelebilecek yeni haberler ve keyif veren konular sizi oldukça hevesli kılmakta.

Sabah Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz. Maddi konularda sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görerek rahatlayacaksınız.


Vatan Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Partnerinize olan aşırı sevginiz, sizi endişe ve kuruntulara sokarak tatsız bir gün geçirmenize neden olabilir. İşle ilgili konularda karşılaştığınız sorunlar sabrınızı zorluyor. Çevrenizden aldığınız tepkiler sizi yıpratabilir. Aile büyüklerinizden birinin sağlığıyla ilgili sorunlar sizi çok üzüyor.

Posta Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Yakın beraberliklerde daha fazla güven ve anlayış arıyorsunuz. Özellikle bugün var olan sorunları aşma şansınız var. Ortaklaşa işler, yatırımlar açısından daha akıcı şartlar bulabilirsiniz. Ancak maddi açıdan tek başınıza hareket etmenin zorluklarını görmelisiniz. Bu konuda yeni anlaşmaların getirdiği olumlu şartlara rağmen fikir ayrılıkları yaşanabilir.

Sabah Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Maddi konularda ani fırsatların söz konusu olması, kafanızın karışmasına neden olabilir. Kişisel ilişkileriniz için çok fazla para harcayabilirsiniz. Bugün, yapacağınız ödemeler için belli bir sistem geliştirmeli ve planlarınızı doğru yapmalısınız. Değer verdiğiniz dostlarınızın desteği sizin için mutluluk kaynağı olacak.



Vatan Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu

Duygularınızda meydana gelen değişim, özel hayatınızı etkiliyor. Alacağınız kararları gözünüzde büyütmeyin. İyimser duygular içinde olmalısınız. İşinizle ilgili elinize geçen fırsatları iyi kullanmaya çalışmalısınız. Bazı kişiler duygularınızı tetikleyip yanlış anlaşılmalara sebep olabilirler.

Posta Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Ortaklaşa işler ve yakın beraberlikler önceliğini koruyor. Bugün bazı sorunları aşabilir, aradığınız destekle ilerleyebilirsiniz. Başkalarının hayatınıza getirdiği zorunlu değişiklikler anlaşmaları içine alacak şekilde gelişebilir. Aynı zamanda finansal konulara yönelik gelişmeler de ön planda olacak. Elinizdeki kaynakları zorlayan engelleri dikkate almalısınız

Sabah Gazetesi (3 Mayıs 2012) Günlük Burçlar – Burç Yorumu
Enerjiniz oldukça yüksek. Öğle saatlerinden sonra maddi konularla ilgili yeni atılımlar ve görüşmeler söz konusu olacak. Kazançlarınız konusunda yaratıcılığınızı kullanarak başarı grafiğinizi yükselteceksiniz. Ailenizle yapacağınız işbirliği sizin için destekleyici unsur oluyor ve olayların üstesinden kolay bir şekilde geliyorsunuz.
Sosyal Paylaşım:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

© Copyright abiye modelleri | 2012 abiye modelleri 2012 eşarp modelleri tekbir giyim gelinlik armine eşarp 2011 -2012 | Tasarım Abiye Model | Yayın Abiye Model Tema | Güncelleme Abiye Model Blog.