KADINLAR VE MODA

Güncel Başlıklar :

TOPUZUN EN SPOR HALİ!

Cumartesi, Mayıs 5

Bahar havasıyla ve yazın yaklaşmasıyla birlikte sıcaklıklar da artmaya başlıyor. Salık saçlar da yaz sıcağında biz kadınlar için fazla terletici oluyor tabi. Ayrıca biliyorsunuz ki 2012'nin modası toplu saçlardı. At kuyruğu bunlar arasında fazlasıyla öne çıkmıştı. Show tv de yayınlanan 'Bugün ne giysem' programında da saçların toplanması gerektiğinden sıkça bahsediyor Türkiye'nin güzel kadınlarında İvana Sert, Uğurkan Erez ve
Hakan Akkaya... Yeni sezonda ise 2012 saç modelleri bir yenisi ekleniyor. Hem güzelliğinizi ortaya çıkaracak hemde günlük kullanımda sizi rahat ettirecek bir model. Bu güne kadar abiye elbiseleri tamamlayan topuzlar farklı en spor halleriyle karşınızda. İstediğiniz şekilde kullanmak size kalmış tabi ki ama hem gece kıyafetlerinizle kullanıp modernliği yakalayabilir, hem de gündüz spor kıyafetlerinizle birlikte şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.











Sosyal Paylaşım:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

© Copyright abiye modelleri | 2012 abiye modelleri 2012 eşarp modelleri tekbir giyim gelinlik armine eşarp 2011 -2012 | Tasarım Abiye Model | Yayın Abiye Model Tema | Güncelleme Abiye Model Blog.